Hüvelyszárazság kezelés lézerrel

RenovaLase – hüvelyszárazság, hüvelygyulladás kezelése

A hüvelyszárazság sokak életét keseríti meg számos kínzó tünetével. Gyakori oka az ú.n. atrófiás hüvelygyulladás, amit az ösztrogén hormon hiánya okoz. A viszketéstől a szex közben érzett fájdalomig sok jel figyelmeztethet, hogy szükséges orvoshoz fordulnunk. Gyakran tartós hormonkezelés a javallat, ezt azonban nem mindenkinél lehet alkalmazni, sokan pedig idegenkednek tőle.

A G1 Lézer Központban szakorvosaink ma már ennél sokkal jobb −  gyorsabb, kímélőbb, biztonságos –, 21. századi terápiát is alkalmazhatnak. A Fotona forradalmi Smooth® intim lézer technológiája képes az atrófiás vaginitisz kínzó tüneteit megszűntetni vagy jelentősen enyhíteni − kimélő módon.

Mi okozza ezt a hüvelygyulladást és a hüvelyszárazságot?

Az atrófiás vaginitisz − közismertebb nevén atrófiás hüvelygyulladás – az ösztrogén (női nemi hormon) hiánya miatt elvékonyodó és összezsugorodó szövetek gyulladása, amely csökkent nedvesedéssel is jár. Tünetei:

 • hüvelyviszketés és irritáció,
 • égető érzés a hüvelyben,
 • közösülési fájdalom,
 • krónikus hüvelyi gyulladás,
 • fekélyesedés a hüvelyi nyálkahártyában.

Ha Ön most tünetére ismert, ideje nőgyógyász szakorvost választania a G1 Intézetben!

A megoldás: RenovaLase® kezelés

Fotona®

Az intim lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük.

A Fotona, amely több mint negyven éve élen jár az orvosi lézertechnikában, forradalmian új technológiákat fejlesztett ki számos kórkép és tünet kezelésére. Jó néhány, eddig csak műtéttel vagy egyáltalán nem gyógyítható kórkép területén hozott áttörést az a klinikailag gondosan tesztelt, szabadalommal védett eljárása is, amit az intim lézer kezelések során alkalmazunk.

A Fotona cég által az atrófiás vaginitisz kezelésére kidolgozott lézeres terápia innovatív és egyedülálló, non-invazív, azaz hámsérüléssel nem jár.

A kezelés a lézer hőhatását használja ki, hogy serkentse a hüvely szöveteiben a kollagén újratermelődését és a sejt anyagcseréjét, mégpedig égési és hámsérülés nélkül. A Fotona saját Smooth® technológiáját alkalmazó Er:YAG lézerét használva az atrófiás vaginitisz tünetei visszafordíthatóak.

A rendkívül finoman szabályozott lézer csak a felszíni szöveteket kezeli, nincs hatással a mélyebben található szövetstruktúrára. A hüvelyi szövetbe jutva felmelegíti azt, így stimulálja a szövet természetes önmegújítását. A felhám vastagsága megnövekszik, a nyálkahártya kötőszövetes rétegének érképződése pedig felfokozódik.

Jó tudni

A kezelés időtartama:
3 x 45-60 perc.

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges, a szexuális élet 48 óra eltelte után folytatható.

A RenovaLase® terápia előnyei:

 • minimálisan invazív: nincs seb, vérzés,
 • fájdalommentes, csupán enyhe hőérzettel jár,
 • gyors: járóbeteg eljárásban alkalmazható,
 • rövid ideig tart,
 • hatása szinte azonnali,
 • biztonságos: mellékhatások, komplikációk nem ismertek,
 • funkcionálisan helyreállítja a hüvelyi nyálkahártyát,
 • hormonkezelés nélkül hatásos.

Bizonyított eredményesség

Klinikai tesztek kimutatták, hogy az eljárás hatékony hosszú távú hormonterápia alkalmazása nélkül is, könnyű használni, gyors, biztonságos.
A legújabb tudományos eredményeket a LAHA specialistája Dr. Adrian Gaspar prezentálta. Az eredmények jelentős fejlődést mutattak ki a hüvelyi atrófia kezelésében.

„Az eredmények kedvező változásokat mutattak a hüvelyi nyálkahártya tropizmussal kapcsolatban, valamint emelkedett a kollagén és a vaszkularizáció ugyanúgy, ahogy a glikogén szintek és a felhám vastagsága. Nem volt szövetabláció vagy termális sérülés és komplikációk sem léptek fel. A pozitív hatások hosszan tartóak és hat hónapos orvosi felülvizsgálat után továbbra is megmaradtak. Mivel a RenovaLase® nem használ hormonális kezelést, ezért azok a páciensek is igénybe vehetik, akiknek hormonoktól függő rákjuk van, mint például a melanoma, a petefészekrák vagy a mellrák.”

Intim lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön pana­szait és igén­yeit, majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő szer­veit. Ha Ön nem hozott egy éven belüli, negatív cytológiai leletet, mintavételre és cytológiai vizsgálatra is sor kerül. Ezek alap­ján a nőgyógyász felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lések idő­pont­ját kell egyez­tetnie. A keze­lé­sekre így tel­jes nyu­ga­lom­mal jöhet majd, tudni fogja, hogy nincs miért aggódnia.

Árak

Intim lézer árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon az előnyökért!

Regisztráció esetén...

 • Ajándék G-pont dúsítást és kisajak fiatalítást is elvégzünk!
 • Ön nem köteleződik el semmire.
 • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását.
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.