Onkológia

A G1 Intézet – folyamatos bővülése újabb állomásaként – immár onkológia szakterületen is önálló rendelést indított.
Mindazon nők, férfiak számíthatnak a legmagasabb szintű segítségre, akik érintettek rosszindulatú daganatos megbetegedésben.

Akár egy pozitív szűrővizsgálati leletet, akár egy rákbetegség friss diagnózisát tartja kezében, akár már folyó gyógykezelésben vesz részt, számíthat a G1 Intézet nagynevű onkológus szakorvosának segítségére, támogatására.

Ismerje meg specialistánkat!

Dr. Boér Katalin PhD, klinikai onkológus, belgyógyász főorvos

Második szakorvosi vélemény

Információ, irányítás, támogatás, erősítés

A „Second opinion” lényege, hogy a páciens egy független, magas szaktudású szakorvoshoz fordulhat segítségért, amikor egy betegség gyanúja felmerül, vagy felfedezik vagy már gyógyítása folyik. Az iparilag fejlettebb világban, így Nyugat-Európában, Kanadában, az Egyesült Államokban stb. rendkívül gyakori megoldás.
A G1 Intézetben onkológushoz fordulhatnak.

Második szakorvosi vélemény az onkológiában

Egy pozitív szűrővizsgálati eredmény alapján a független szakember a legrövidebb útra tereli a hozzá fordulót, ami a leggyorsabban vezet a kétségek eloszlatásához.

Betegség friss diagnózisa esetén is az irányító szerepe a leghasznosabb: a szakszerű gyógyítás mihamarabbi elkezdését szervezi meg.

Már folyó gyógykezelésben kiegészíti, megerősíti mindazt, amit a kezelő orvos team végez. A beteget és családját egyaránt ellátja információkkal; megismerteti velük lehetőségeiket, kötelességeiket; felkészíti őket megalapozott döntések meghozatalára. A gyógyulásban, a terhek elviselésében segíti mindannyiukat praktikus tanácsokkal, kiegészítő (pl. pszicho –onkológiai) ellátások javaslataival.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.