Intim lézer kezelések

Intim lézerTitkaira lehet újra büszke!

A külső és belső női nemi szervek épsége, szépsége, egészsége ma már javítható, sokkal tovább megőrizhető. Az évek múlása, a gyermekszülés vagy hormonális változások nem maradnak nyom nélkül ezeken az érzékeny területeken sem. A tágult vagy száraz hüvely, az előreesett hüvelyfal (méhsüllyedés), az inkontinencia a korral, a szüléssel jártak. Műtétek, hormonális kezelések voltak az orvosok eszközei ezek megszűntetésére, többnyire csak a súlyosabb esetekre.

Eddig. A modern orvosi lézertechnika hatékony, kíméletes, fájdalommentes eljárásaival legtöbbször megszűntethetőek a kellemetlenségek anélkül, hogy fájdalmas műtéteknek vetné alá magát.

A G1 Lézer Központ non-invazív intim lézer kezelései

  • fájdalommentesek: legfeljebb enyhe hőérzettel járnak,
  • kímélőek: nincs vágás, egy csepp vér sem folyik,
  • rövidek: nem igényelnek altatást, szabadságot, betegállományt,
  • gyorsak:
  • biztonságosak: klinikai tesztek és elégedett páciensek sokasága bizonyítja hatásosságukat,
  • egyszerűek: idegen anyagok felhasználása nélkül hatnak,
  • természetesek: a szervezet önfiatalító mechanizmusait serkentve érik el a célt,
  • torzulásmentes eredmény hoznak.

Megszűnhetnek kellemetlen tünetei, sőt az orgazmusra való készsége is ismét a régi lehet! Visszanyerheti – vagy ha még fiatal, megőrizheti – női büszkeségét és méltóságát, magabiztosságát.

Lézeres kezelés

Lézer kezelések: kíméletes fiatalítás

A G1 Lézer Központ orvosi lézer berendezése egyszerre kétféle lézersugárral képes dolgozni. Ezáltal új, forradalmian hatékony lézerkezelést tesz lehetővé Önnek, amely tökéletesen fájdalom- és hegmentesen teszi újra rugalmassá kötőszöveteit. A készülékkel végezhető kezelések több területen is alkalmazhatók az Ön megfiatalítása érdekében. Az intim testrészek gyógyíthatók, feljavíthatók, szépíthetők általa, bőr-esztétikai kezelésekre és még több orvosi területen alkalmazható kiváló eredményekkel.
Látványos hatásait mindenhol ugyanúgy fejtik ki. Célpontja a kollagén.

Hüvelykondicionálás lézerrel

Hüvelykondícionáló lézeres kezelés – megőrzés, megelőzés kényelmesen

Szeretné intim fiatalságát minél tovább megőrizni? Hisz a megelőzés fontosságában? Szeretné, ha mindennapjai minél tovább mentesek maradnának az érett hölgyeket fenyegető kellemetlenségektől, például a vizelettartási zavaroktól vagy a szexuális életet megkeserítő tünetektől, amik a kollagén elöregedésével járhatnak?

A hüvely fiatalságát fenntartva elébe mehet az inkontinencia, a hüvelyszárazság, a hüvelygyulladás kialakulásának, a legmodernebb eljárásainknak köszönhetően.
Inkább Ön haladjon a korral, mint a kollagén!

Hüvelyszárazság kezelés lézerrel

RenovaLase – hüvelyszárazság, hüvelygyulladás kezelése

A hüvelyszárazság sokak életét keseríti meg számos kínzó tünetével. Gyakori oka az ú.n. atrófiás hüvelygyulladás, amit az ösztrogén hormon hiánya okoz. A viszketéstől a szex közben érzett fájdalomig sok jel figyelmeztethet, hogy szükséges orvoshoz fordulnunk. Gyakran tartós hormonkezelés a javallat, ezt azonban nem mindenkinél lehet alkalmazni, sokan pedig idegenkednek tőle.

A G1 Lézer Központban szakorvosaink ma már ennél sokkal jobb −  gyorsabb, kímélőbb, biztonságos –, 21. századi terápiát is alkalmazhatnak. A Fotona forradalmi Smooth® intim lézer technológiája képes az atrófiás vaginitisz kínzó tüneteit megszűntetni vagy jelentősen enyhíteni − kimélő módon.

Hüvelyfal süllyedés kezelése

ProlapLase – hüvelyfal-, méhsüllyedés és sérvek kezelése

A hölgyek kismedencéjében lévő szerveket izmok, ínszalagok, kötőszövetek tartják a helyükön. Ezek gyengülése, meglazulása számos probléma forrása lehet. A kellemetlen méhsüllyedés mellett veszélyes rendellenességek kialakulásához is vezethet, mint a hüvelyfal-süllyedés, a hólyagsérv, a vékonybél- és végbél-sérv, vagy a méh előreesése.

A lézeres kezelés áttörést hozott ezek megoldásában!
A G1 Lézer Központban a ProlapLase® kezelés az okot szünteti meg, nem a tünetet: megfiatalítja a szöveteket, amelyek a kismedence szerveit támasztják alá.

Inkontinecia megszüntetése lézerrel

IncontiLase – női inkontencia gyors megoldása

A vizelet-inkontinencia, azaz vizelettartási zavar igen gyakori tünet: egy felmérés szerint* a magyarországi nők csaknem egyharmadánál előfordultak már inkontinencia panaszok. A kor emelkedésével ez az arány rohamosan növekszik. A vizelet tartásának zavara leggyakrabban a szülés után illetve a menopauza beálltával alakul ki, de idős korban is felbukkanhat. Ha Önt érinti a probléma, sajnos már tudja milyen jelentős mértékben rontja ez a tünet az életminőséget.

A G1 Intézetben már elérhetők a lézeres inkontinencia kezelések, amelyek kíméletesen mégis rendkívül hatékonyan szűntetik meg vagy enyhítik ezeket a panaszokat.

Hüvelyszűkítés lézerrel

IntimaLase – hüvelyszűkítés fájdalom és metszés nélkül

Nem ritka és főleg nem szégyellnivaló tünet, ha hüvelyét Ön vagy partnere túl tágnak érzi. A hüvelytágasság – különösen, ha hüvelyszárazsággal párosul – komoly zavarokat, sőt, akár kapcsolati válságot okozhat. Jó hír, hogy a probléma most már könnyen és fájdalommentesen, műtét nélkül is megoldható a korszerű IntimaLase® lézeres hüvelyszűkítés segítségével! Mindössze két rövid kezelés, és az Ön hüvelye újra a régi lehet – Ön és partnere legnagyobb megelégedésére.

Szeméremajkak lézeres kezelése

Kis- és nagyajkak kezelései lézerrel

A nőiség titkos, ám olykor látható szimbólumain, a szeméremajkakon is nyomot hagy a múló idő. Fokozatosan elvesztik rugalmasságukat, felületük sötétebbé, barnássá válik. Az ellazult, petyhüdt kisajkak védtelenül hagyhatják a hüvelyrést – további gondokat okozva az ágyban.
Ma már nem elérhetetlen vágy a megfiatalodás ezeken a testtájakon sem, hogy kisajkai újra selymesek és rózsaszínűek, a nagyajkakkal együtt rugalmasak legyenek.

A G1 Lézer Centrum kíméletes, gyors, hatásos megoldásai révén szeméremajkai újra kívánatosak, egészségesebbek lehetnek.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.