Légy a kollégánk!

Megújul, bővül a G1 Intézet. Fejlődjünk együtt!

Készen állunk a praxisod hatékony támogatására

Intézetünkben minden elérhető orvosaink és pácienseink számára

 • Barátságos, kényelmes, elegáns rendelőkben fogadjuk pácienseinket és orvosainkat.
 • Szakembereink jól képzettek, fiatalosak, lendületesek, és megtalálható nálunk a fiatal szak­orvos je­lölt­től egészen a pro­fesszori rangig orvoskolléga.
 • Az orvosi munkánk során a megelőző szűrővizsgálatoktól kezdve, a diagnosztikus vizsgálatokon át a gyógyító ke­ze­lé­se­kig egyaránt tevékenykedünk. A szakmai többséget szülész-nő­gyó­gyá­szok és bőrgyógyászok alkotják, azonban új terü­­le­tek képviselőit is hamarosan bevonjuk a gyógyító mun­ká­ba. Intézetünkben számos női kolléga dolgozik, akik nagy népszerűségnek örven­de­nek, és fiatal koruk ellenére hamar jelentős pacientúrával rendelkeznek.
 • A főbb társ-szakmákat számos kolléga képviseli az Intézetben, lehetővé téve a hatékony, szak­te­rü­letek közötti konzíl­iu­mot.
 • Rendelőink felszereltsége a legmodernebb eszközökből áll – alkalmasak mikrobiológiai, and­ro­lógiai, reprodukciós eljá­rá­sok elvégzésére is. GE Referencia rendelő vagyunk, így az ultrahang-vizs­gálatokat a legmodernebb GE gépekkel végezzük. Az UH gépparkunk magas minőségét fo­lya­ma­tos megújítással tartjuk fent.
 • A helyszínen működik a G1 Labor, amely modern és gazdag eszköztárával, tapasztalt szak­ember-gárdájával, rövid válasz­idővel nyújt biztos hátteret. Kémiai és mikrobiológiai vizs­gá­la­tok igen széles köre elérhető, szakspecifikus csomagokban is.
 • Pácienseinket igyekszünk bevonzani és megtartani olyan szolgáltatásokkal is, mint vá­ran­dó­soknak a 4D Babavízió vagy az intim-, bőrgyógyászati és esztétikai lézer kezelések.
 • A G1 Maternity Ellátás keretében végezzük műtéteinket és vezetjük szüléseinket a Maternity Szülészeti és Nőgyó­gyá­szati Magánklinikán.
 • Megújuló, felszerelt rendelők

Teljes körűen szolgáljuk ki orvosaink kényelmét és biztonságát

 • Praxisodat menedzseljük (pacientúra bővítése, beteg előjegyzés, átszervezés, leletközlés, vissza­rendelések, kontrollok szervezése stb.).
 • Szakorvos vagy? Közreműködői szerződést kötünk.
 • Szakorvos jelölt vagy? Részmunkaidős státuszt biztosítunk.
 • Orvosi díjaidat teljesítményarányosan határozzuk meg, mert folyamatos fejlődésben és közös, elé­ge­dett jövőben gon­dol­kodunk. Nálunk nincs rendelő bérleti díj!

Újdonságaink

Bővítés

Rendelő-intézetünk jelentős bővítése hamarosan befejződik. A rendelőink minden szakmai- és pá­ci­ens-igénynek eleget téve készülnek el, modern felszereléssel, friss dizájnnal épülnek.

 • 2023. elején 11 rendelő nyílik. Ez 530 m2-rel gyarapítja területünket.
 • Az év végére – további csaknem 900 m2 bővítéssel – a teljes működési területünk megközelíti az 1500 m2-t.

Kényelmes, otthonos környezet

Fejlesztés

Diagnosztikai és terápiás területen is, folyamatosan figyeljük a fejlesztési igényeket, és keressük a lehe­tő­ségeket.

 • Új emlődiagnosztikai részlegünk még Budapesten is kuriózumnak számít. Digitális mammográfia, 3D tomo­szin­té­zis, emlő UH vizsgálatok helyben elérhetők, melyeket emlő-specialista radiológusunk több évtizedes tapasztalattal végez, és rögtön leletet is ad a pácienseknek. Amennyiben szükséges, úgy azonnali mintavételre is lehetőség van egy héten belüli szö­vet­tani eredménnyel. A pozitív eseteket pedig az emlő­da­ga­na­tok ellátására szakosodott onkológusaink véleményezik.
 • Új orvosi lézerberendezésünk az egyik legmodernebb helyi non-invazív terápiás lehetőségünk. Igen sokoldalú: női és bőr­gyó­gyászati terápiákra és esztétikai kezelésekre egyaránt alkalmazható. Orvo­saink már többéves gyakorlattal ren­del­kez­nek e területeken, és szívesen átadják tudásukat az újon­nan csatlakozó kollégáknak.

Új szakterületek

Intézetünk kezdeti szülészeti-nőgyógyászati profiljához mindig igyekeztünk biztosítani a társszakmák jelenlétét, siker­rel. Ezt jelentősen „túl­tel­je­sítve” bővültünk már sok éve bőr­gyó­gyá­szati részleggel, és nyitottan fo­gad­tuk más egész­ségügyi szak­mák kép­vi­se­lőit is. Az évek óta vál­to­zatlan rendelői terület azonban már korlátozta a szak­mák bővülését.

2023-ban azonban számos új szak­te­rü­lettel készülünk bővíteni szol­gál­ta­tá­saink körét.

Várunk a bővülő G1 Intézetben!

Érdeklődő, egyeztető hívásodat, leveledet Lendvári Gabriella operatív vezető várja.

+36-30 709-5787

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.