A nőket számos olyan örömteli vagy kellemetlen esemény, betegség érinti, ami miatt hozzánk fordul.
Minden bizonnyal Ön is ezért jutott weblapunkra.

Az ebben a menüben olvasható leírásokkal abban szeretnénk Önt segíteni, hogy 

 • általában: bővüljenek ismeretei az Önt érintő témákban;
 • megismerje az egészségét megóvó megelőző teendőket;
 • ha Ön várandós, akkor megtudja, milyen (kötelező és ajánlott) vizsgálatokat kínálunk babája és az Ön biztonsága érdekében;
 • ha panasza van, ráismerjen problémájára, és megtudja, milyen módon segítjük a gyógyítását.

Azonban elsősorban azt szeretnénk bemutatni, hogy Intézetünk - ezzel szakember gárdánk - milyen megoldásokat, eljárásokat alkalmaz a megelőzéstől a gyógyításig.

NőgyógyászatMinden, ami nőgyógyászat, és nem szerepel a többi témánál.

Az emlők vizsgálata megkívánja a speciális szaktudást, különleges eszközöket, vizsgálati módszereket. A G1 Intézetben nagy tapasztalatú emlő specialista radiológus végzi a legmagasabb szintű emlő szűrő- és diagnosztikai vizsgálatokat. A pontos, biztonságos diagnózis érdekében rendelkezésére áll digitális mammográfia, csúcstechnológiás emlő tomoszintézis, modern ultrahang képalkotás. Szükség esetén azonnal tud mintát venni sejt- vagy szövettani  vizsgálatokhoz. Cikkeinkből megtudhatja, hogy szűrővizsgálatra Önnek melyeket javasolja szakemberünk, és megismerheti a vizsgálatokat is.

Intim lézerTitkaira lehet újra büszke!

A külső és belső női nemi szervek épsége, szépsége, egészsége ma már javítható, sokkal tovább megőrizhető. Az évek múlása, a gyermekszülés vagy hormonális változások nem maradnak nyom nélkül ezeken az érzékeny területeken sem. A tágult vagy száraz hüvely, az előreesett hüvelyfal (méhsüllyedés), az inkontinencia a korral, a szüléssel jártak. Műtétek, hormonális kezelések voltak az orvosok eszközei ezek megszűntetésére, többnyire csak a súlyosabb esetekre.

Eddig. A modern orvosi lézertechnika hatékony, kíméletes, fájdalommentes eljárásaival legtöbbször megszűntethetőek a kellemetlenségek anélkül, hogy fájdalmas műtéteknek vetné alá magát.

A G1 Lézer Központ non-invazív intim lézer kezelései

 • fájdalommentesek: legfeljebb enyhe hőérzettel járnak,
 • kímélőek: nincs vágás, egy csepp vér sem folyik,
 • rövidek: nem igényelnek altatást, szabadságot, betegállományt,
 • gyorsak:
 • biztonságosak: klinikai tesztek és elégedett páciensek sokasága bizonyítja hatásosságukat,
 • egyszerűek: idegen anyagok felhasználása nélkül hatnak,
 • természetesek: a szervezet önfiatalító mechanizmusait serkentve érik el a célt,
 • torzulásmentes eredmény hoznak.

Megszűnhetnek kellemetlen tünetei, sőt az orgazmusra való készsége is ismét a régi lehet! Visszanyerheti – vagy ha még fiatal, megőrizheti – női büszkeségét és méltóságát, magabiztosságát.

Intézetünkben úgy tartjuk, hogy a gyermekáldásra már annak tervezése előtt kell gondolnunk. Nem csak azért, mert amíg nem szeretnénk, fogamzásgátlással védekeznünk kell ellene, hanem azért is, mert szervezetünket, lelkünket tudatosan (is) fel kell készítenünk életünk talán legnagyobb feladatára. A tervezéstől aztán fokozottan kell ismereteinket, képességeinket bővítenünk. Ha pedig a gyermek esetleg nem „jön”, hozzáértő orvosi segítségért kell fordulnunk mihamarabb.

Intézetünk ezért felvállalja, hogy a fogamzásgátlástól a gyermekágyig végigkísérje a párokat ezen a csodálatos, de néha rögös úton. Családtervezési programunkban az egyénre szabott fogamzás-gátlástól a felkészítésen át a meddőségi problémák és többször sikertelen terhességek komplex kivizsgálásáig és kezeléséig teljes megoldást nyújtunk a hozzánk fordulóknak.

Intézetünkben dolgozó kollégáink nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek a terhesgondozás és a terhespatológia területén is. A várandósság idején az egyik legfontosabb feladat a kóros állapotok időben történő felismerése és a hathatós kezelés biztosítása. Ezért széleskörű perinatális diagnosztikai vizsgálatainkkal várjuk a várandós kismamákat. A kötelező terhesgondozás mellett számos olyan vizsgálatot is ajánlunk, amelyek növelik a biztonságot, némelyik pedig segíti, hogy a szülők közelebb kerüljenek gyermekükhöz már magzat korában.

A G1 Intézet szakemberei várandós pácienseink terhesgondozása mellett – természetesen – szülészeti ellátásukat is biztosítják. 

HPV CentrumA Humán PapíillómaVírus (HPV) sok betegség okozója. Világszerte körülbelül 630 millió ember fertőződött, ami azt jelenti, hogy minden tízedik ember. A szexuálisan aktív fiatalok közel negyede érintett a fertőzésben. Ma már közismert, hogy a humán papillómavírusnak kóroki szerepe van a méhnyakrák, a méhnyakrákot megelőző állapotok, valamint a nemi szervi szemölcsök kialakulásában. A méhnyakrák a nőkben előforduló második leggyakoribb daganattípus, és a nők rák miatti halálozásának második leggyakoribb oka. Magyarországon évente mintegy 1200 nő betegszik meg és 500 nő hal meg méhnyakrákban, még mielőtt elérné az időskort (65 év). A genitális szemölcsök pedig becslések szerint 100 000 esetben fordulnak elő.

Szerencsére ma már a HPV okozta megbetegedések megelőzhetők rendszeres szűréssel és időben adott védőoltással. A fejlett diagnosztika és az egyre növekvő tudományos ismeretanyag pedig az esetleg kialakult betegségek hatékonyabb gyógyítását teszi lehetővé.
A G1 Intézet magas színvonalon felkészült speciális szaktudással felfegyverzett szakembereivel, helyszíni szűrő- és diagnosztikai laborháttérrel.

A Magyarországon elsőként alapított HPV Centrumunk mindazokat szolgálja, akik tenni akarnak a saját vagy családjuk jövőjének biztonságáért, vagy HPV-okozta betegségtől szenvednek.

Megelőzés: oltással, szűrővizsgálatokkal és orvosi tanácsadással.
Diagnosztika: panasz esetén laborunk nyújt biztos hátteret a vizsgálatokhoz.
Terápia: a témában felkészült szülész-nőgyógyász valamint bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvosaink nyújtanak megoldást a betegségek kezelésével.

Igen modern, nagyfelbontású, 2D-3D-4D tudású ultrahanggépeink szolgálják a nőgyógyászati problémák pontosabb megismerését, és a várandós kismamák szűrővizsgálatait is ezekkel végezzük.

A várandósság idején végzett ultrahang vizsgálatokról részletesen a Babavárás rész Ultrahang-diagnosztika cikkében írunk.

Egyedülálló laboratóriumunkban lehetőségünk van elvégezni a szülészeti-nőgyógyászat, belgyógyászat, bőrgyógyászat, endokrinológia és más szakterületek alap- és egyes speciális vizsgálatait, így vérkép és rutinvizsgálatokat, hormonvizsgálatokat, pajzsmirigy és anyagcsere stb. vizsgálatokat. Mikrobiológiai részlegünk segítségével a levett mintákat helyben dolgozzuk fel, így kiküszöböljük a minta tárolásából és szállításából adódó téves eredményeket.

G1 Bőrgyógyászat – Az egészséges, szép bőrért

A részleg saját honlappal rendelkezik: www.g1derma.huOtt témakörében jelentősen bővebb információt nyújt a szolgáltatásokról és a szakemberekről egyaránt.

A G1 Intézet – folyamatos bővülése újabb állomásaként – immár onkológia szakterületen is önálló rendelést indított.
Mindazon nők, férfiak számíthatnak a legmagasabb szintű segítségre, akik érintettek rosszindulatú daganatos megbetegedésben.

Akár egy pozitív szűrővizsgálati leletet, akár egy rákbetegség friss diagnózisát tartja kezében, akár már folyó gyógykezelésben vesz részt, számíthat a G1 Intézet nagynevű onkológus szakorvosának segítségére, támogatására.

Ismerje meg specialistánkat!

Dr. Boér Katalin PhD, klinikai onkológus, belgyógyász főorvos

Cégek számára kínáljuk magas színvolnalú

 • munkaalkalmassági vizsgálati szolgáltatásainkat és
 • menedzserszűrő csomagjainkat, amelyek személyre szabhatóak.

A G1 Intézet a magán egészségügyi intézmények közül az elsők között szakosodott a megelőzésre. Új vállalati szolgáltatásaink munkaadó és munkavállaló számára egyaránt elhozzák a prevenció kézzel fogható előnyeit. Immár tíz éve alapított intézményünk magasan képzett szakorvosi gárdája, modern eszközparkja, helyi laboratóriuma és számos szakterülete garantálják partnereink elégedettségét.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.