Nőgyógyászat

NőgyógyászatMinden, ami nőgyógyászat, és nem szerepel a többi témánál.

Emlővizsgálatok ambulánsan

HPV CentrumA nőiség megélését, a szexualitást, a gyermekvállalást egyaránt hűségesen szolgálja, így a hölgyek egyik nemes szimbóluma, fontos testrész az emlő. Figyelnünk kell rá, gondoskodnunk kell róla is. Megkapja az orvostudomány kitüntetett figyelmét is. Erre nagy szükség is van, amikor a daganatos hölgyek legnagyobb részének betegsége az emlőben ered. Érdemes tudni, hogy a kóros fejlődésnek indult emlőrák sokáig tünetmentes, csak szűrővizsgálattal fedezhető fel. Ahogy a rák felismerésénél, majd diagnosztikájánál, úgy az emlő más, „csupán” kellemetlen vagy fájdalmas enyhébb elváltozásainak kezelésénél is döntő a korai felismerés és a megfelelő – vizsgáló- és gyógyító – módszerek alkalmazása.

Itt Ön megismerheti az emlődiagnosztika, vagyis a mell vizsgálatának azon eljárásait, amiket ambulánsan (rendelőben, járóbeteg ellátásban) végez(het)nek. Így teljesebb képet kaphat azokról a módszerekről is, amelyeket az orvos rendelhet el. Akár a szűrésen derült fény valamire, akár Ön fordult orvoshoz panasszal.

Nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás

Reméljük, hogy olyan probléma, mely műtétet igényel, nem fog előfordulni az Ön életében. Amennyiben mégis ilyen megoldásra lenne szükség, a G1 Intézet orvosai a legszakszerűbb és legigényesebb műtéti ellátást biztosítják a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán.

Nőként Önt is megilleti a törődő, gondoskodó ellátás betegsége esetén!

A részletekről érdeklődjön nőgyógyászánál!

Hüvelyi fertőzések

Szexuális úton terjedő fertőző betegségek, gomba diagnosztika

Speciális ambulanciát működtetünk a szexuális úton terjedő kórokozók, az urogenitális terület egyéb fertőző ágenseinek, valamint a gombás eredetű megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására. A G1 Intézetben teljes körű kivizsgálási és terápiás lehetőség nyílik e kórokozók okozta problémákkal jelentkező pácienseink számára. Ma már egyértelműen bizonyított, hogy a kórokozók kimutatásához speciális laboratóriumi háttérmunka szükséges. E mellett természetesen a minták szállítása is központi szerepet kap, hiszen, ha mindez nem megfelelő, akkor az módosíthatja a vizsgálati eredményeket.

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok

Enyhe és súlyos betegségeknél egyaránt jelentősen növeli a teljes gyógyulás esélyeit, ha azok felismerése korai szakaszukban történik. A rendszeres szűrővizsgálatokkal idejében észlelhető a kór. A G1 Intézet magas színvonalon felkészült e vizsgálatok elvégzésére, mert valljuk, hogy a nő egészségéhez a megelőzés a legrövidebb, legsimább út.

Mind szakembergárdánkról, mind a helyszínen működő szűrő- és diagnosztikai laborháttérről büszkén mondhatjuk, hogy specialista ebben a témakörben.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.