Nőgyógyászat

NőgyógyászatMinden, ami nőgyógyászat, és nem szerepel a többi témánál.

Nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás

Reméljük, hogy olyan probléma, mely műtétet igényel, nem fog előfordulni az Ön életében. Amennyiben mégis ilyen megoldásra lenne szükség, a G1 Intézet orvosai a legszakszerűbb és legigényesebb műtéti ellátást biztosítják a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán.

Nőként Önt is megilleti a törődő, gondoskodó ellátás betegsége esetén!

A részletekről érdeklődjön nőgyógyászánál!

Hüvelyi fertőzések

Szexuális úton terjedő fertőző betegségek, gomba diagnosztika

Speciális ambulanciát működtetünk a szexuális úton terjedő kórokozók, az urogenitális terület egyéb fertőző ágenseinek, valamint a gombás eredetű megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására. A G1 Intézetben teljes körű kivizsgálási és terápiás lehetőség nyílik e kórokozók okozta problémákkal jelentkező pácienseink számára. Ma már egyértelműen bizonyított, hogy a kórokozók kimutatásához speciális laboratóriumi háttérmunka szükséges. E mellett természetesen a minták szállítása is központi szerepet kap, hiszen, ha mindez nem megfelelő, akkor az módosíthatja a vizsgálati eredményeket.

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok

Enyhe és súlyos betegségeknél egyaránt jelentősen növeli a teljes gyógyulás esélyeit, ha azok felismerése korai szakaszukban történik. A rendszeres szűrővizsgálatokkal idejében észlelhető a kór. A G1 Intézet magas színvonalon felkészült e vizsgálatok elvégzésére, mert valljuk, hogy a nő egészségéhez a megelőzés a legrövidebb, legsimább út.

Mind szakembergárdánkról, mind a helyszínen működő szűrő- és diagnosztikai laborháttérről büszkén mondhatjuk, hogy specialista ebben a témakörben.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.