Nőgyógyászat

NőgyógyászatMinden, ami nőgyógyászat, és nem szerepel a többi témánál.

Emlővizsgálatok ambulánsan

HPV CentrumA nőiség megélését, a szexualitást, a gyermekvállalást egyaránt hűségesen szolgálja, így a hölgyek egyik nemes szimbóluma, fontos testrész az emlő. Figyelnünk kell rá, gondoskodnunk kell róla is. Megkapja az orvostudomány kitüntetett figyelmét is. Erre nagy szükség is van, amikor a daganatos hölgyek legnagyobb részének betegsége az emlőben ered. Érdemes tudni, hogy a kóros fejlődésnek indult emlőrák sokáig tünetmentes, csak szűrővizsgálattal fedezhető fel. Ahogy a rák felismerésénél, majd diagnosztikájánál, úgy az emlő más, „csupán” kellemetlen vagy fájdalmas enyhébb elváltozásainak kezelésénél is döntő a korai felismerés és a megfelelő – vizsgáló- és gyógyító – módszerek alkalmazása.

Itt Ön megismerheti az emlődiagnosztika, vagyis a mell vizsgálatának azon eljárásait, amiket ambulánsan (rendelőben, járóbeteg ellátásban) végez(het)nek. Így teljesebb képet kaphat azokról a módszerekről is, amelyeket az orvos rendelhet el. Akár a szűrésen derült fény valamire, akár Ön fordult orvoshoz panasszal.

Hüvelyi problémák megoldása LIPOGEMS® kezeléssel

Lipogems® kezelésA menopauzát megelőző, illetve annak beállta utáni időszakban a stressz-inkontinencia, a hüvelyszárazság, hüvelyi athrophia, a hüvelyi sav−bázis egyensúly felborulása, a hüvelyfal elvékonyodása, sok nő életében állandó diszkomfort-érzéshez, súlyosabb esetben fájdalmakhoz, ezáltal az intim együttlétek akár teljes feladásához is vezethet. Számos nemzetközi szakmai publikáció és klinikai vizsgálat eredménye szerint a Lipogems®eszközzel végzett zsírátültetés hatékonynak bizonyult a felsorolt problémák kezelésében.

Nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás

Reméljük, hogy olyan probléma, mely műtétet igényel, nem fog előfordulni az Ön életében. Amennyiben mégis ilyen megoldásra lenne szükség, a G1 Intézet orvosai a legszakszerűbb és legigényesebb műtéti ellátást biztosítják a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán.

Nőként Önt is megilleti a törődő, gondoskodó ellátás betegsége esetén!

A részletekről érdeklődjön nőgyógyászánál!

Hüvelyi fertőzések

Szexuális úton terjedő fertőző betegségek, gomba diagnosztika

Speciális ambulanciát működtetünk a szexuális úton terjedő kórokozók, az urogenitális terület egyéb fertőző ágenseinek, valamint a gombás eredetű megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására. A G1 Intézetben teljes körű kivizsgálási és terápiás lehetőség nyílik e kórokozók okozta problémákkal jelentkező pácienseink számára. Ma már egyértelműen bizonyított, hogy a kórokozók kimutatásához speciális laboratóriumi háttérmunka szükséges. E mellett természetesen a minták szállítása is központi szerepet kap, hiszen, ha mindez nem megfelelő, akkor az módosíthatja a vizsgálati eredményeket.

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok

Enyhe és súlyos betegségeknél egyaránt jelentősen növeli a teljes gyógyulás esélyeit, ha azok felismerése korai szakaszukban történik. A rendszeres szűrővizsgálatokkal idejében észlelhető a kór. A G1 Intézet magas színvonalon felkészült e vizsgálatok elvégzésére, mert valljuk, hogy a nő egészségéhez a megelőzés a legrövidebb, legsimább út.

Mind szakembergárdánkról, mind a helyszínen működő szűrő- és diagnosztikai laborháttérről büszkén mondhatjuk, hogy specialista ebben a témakörben.

Fogamzásgátlás

Intézetünkben nagy hangsúlyt fordítunk a tudatos családtervezésre, melynek fontos eleme a nem kívánt terhességek megelőzése. Ma már a fogamzásgátlásnak számtalan lehetősége áll rendelkezésre. Fogamzásgátló gyógyszerekből ma már több mint 30 féle kapható a patikákban, nem is beszélve az alternatív védekezési módszerekről, metódusokról. A sokféle lehetőség közül szerencsés a legjobbat kiválasztani, mely a szervezetre a legkisebb terhelést rója, és a legnagyobb biztonságot szolgálja.
Fogamzásgátlási ambulanciánkon ezt az optimumot keressük meg a hozzánk fordulók számára.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.