A női egészségért!

Mentálhigiéné

Passzív-agresszív viselkedés

Jó embernek lenni kifizetődő

Milyen szinten figyelünk oda a másikra? Törődünk-e egymással valójában, vagy megelégszünk kizárólag azzal, hogy saját szükségleteink kielégítésére törekszünk?
A koronavírus járvány hatásainak kapcsán (is) sokakban merülhettek fel ezek a kérdések.

A helyzet az, hogy a törődés, a valódi odafigyelés különösen fontos lenne, és nem is igényel túlzott erőfeszítést. Mégis kevesen figyelnek a másikra – többek között a párkapcsolatokban, munkahelyen –, ez pedig hosszú távon súlyos következményekkel jár.

Passzív-agresszív viselkedés

Passzív-agresszív viselkedés - hogyan kezeljük?

Olykor társunk (kollégánk, ismerősünk, családtagunk) érdektelenséget, közönyt mutat irányunkban vagy a határidők iránt, már nem hallgat ránk. Ilyenkor gondolhatunk a passzív-agresszív viselkedés mintára, amelyet e cikk segít felismerni és hatékonyan kezelni.

Szerep-szerep kapcsolat

Dobja le álarcát, és hatékony lesz!

Avagy váltson a szerep-szerep kapcsolatról a személy-személy kötődésre az igazi hatékonyság eléréséhez!

A munkahelyi teljesítményünket nagyon sok tényező befolyásolhatja: a fizetés, a munka jellege, a munkahely kinézete és még sorolhatnánk, de van valami, ami kiemelkedik a többi közül, ez pedig nem más, mint a munkahelyi kapcsolataink. A kollégáinkkal való viszonyunk az, ami a leginkább befolyásolja a kedvünket és a teljesítményünket a munkahelyünkön.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.