A női egészségért!

G1 Maternity Szülészeti és Fekvőbeteg Ellátás

G1 Maternity ellátás

Várandós-gondozása mellett teljes körű szülészeti ellátását is biztosítjuk, igény esetén a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán.

Itt a G1 Intézetben Önt gondozó szülészorvosa, szülésznője és szükség esetén szoptatási tanácsadónk közreműködésével nyújtunk gondoskodó szülészeti ellátást, kiemelkedően magas szakmai színvonalon, európai szintű hotelszolgáltatás komfortjával.

Otthonos szülés kórházi biztonságban!

A várandós-gondozása alatt megszokott családias légkört megőrizzük a szülőszobákon is. A klinikán egyszerre van jelen a szakembereink biztosította szakértelem, a modern szülészeti megoldások és a XXI. századi kényelem. A szülészeti apartmanok teljesen megfelelnek kismamáink kórházi hangulattól mentes imázsának. Itt megtalálhatók mindazok a lehetőségek is, amelyek alternatív módokon segítik a szülést.

Együtt a család meghitt kényelemben

A szülést követően kismamáinkat családi szobákban helyezzük el. Így együtt maradhat az egész család a kórházban eltöltött néhány nap alatt is. A hotelszolgáltatást igényes, választható ételkínálat teszi teljessé. A klinika gazdag étlapjáról mindenki számára összeállíthatja az ízletes és egészséges, napi akár ötszöri étkezést.

Gondozását végző szülészorvosa és szülésznője kézenfogva vezeti végig a várandósság rögös útján. A G1 Maternity Szülészeti Ellátás keretén belül mindketten jelen vannak szülésénél, és végigkövetik a kórházban eltöltött napokat is!

A szülészeti ellátásban a bizalom és az emberi kapcsolatok igen fontosak. Ezért kiemelt szerepet játszanak szülésznőink is, tovább erősítve a személyre szabott ellátást. Segítenek felkészülni a szülésre, elmesélik és Önnel közösen megtervezik a kórházi időszakot, és személyesen közreműködnek a szülés elindulásától a kórházból hazatérésig.

A szoptatásra felkészülni, nehézségeket leküzdeni kérje szoptatási tanácsadónk segítségét, akár otthonában is!

Az intézményen belüli ellátást követően felmerülhet az igény a kórházban elkezdett szaktanácsadás, ápolás otthoni tovább folytatására is. Akár a G1 Intézet már megismert szakemberei is végezhetik a gondozást.
Mindezzel az Ön kényelmét és biztonságát igyekszünk szolgálni!

A részletekről érdeklődjön szülészorvosánál vagy szülésznőjénél!

Maternity MagánklinikaG1 Intézet - A női egészségért
Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.