A női egészségért!

Hüvelykondicionálás lézerrel

Hüvelykondícionáló lézeres kezelés – megőrzés, megelőzés kényelmesen

Szeretné intim fiatalságát minél tovább megőrizni? Hisz a megelőzés fontosságában? Szeretné, ha mindennapjai minél tovább mentesek maradnának az érett hölgyeket fenyegető kellemetlenségektől, például a vizelettartási zavaroktól vagy a szexuális életet megkeserítő tünetektől, amik a kollagén elöregedésével járhatnak?

A hüvely fiatalságát fenntartva elébe mehet az inkontinencia, a hüvelyszárazság, a hüvelygyulladás kialakulásának, a legmodernebb eljárásainknak köszönhetően.
Inkább Ön haladjon a korral, mint a kollagén!

Lézeres hüvelykondícionálás

Fontos a párkapcsolat?
A hüvelyizomzat feszessége révén nemcsak önmaga, hanem partnere számára is biztosíthatja a tartósan örömteli szexuális életet.

Fontos az egészség?
A hüvelykondícionáló kezelés meggátolja a kismedence kötőszöveteinek elöregedését, így megelőzhető az inkontinencia, a hüvelyszárazság vagy a hüvelygyulladás kialakulása.

Fontos a kényelem?
Kezelésünk teljesen fájdalom- és vágásmentes, ambulánsan végezhető, és még a szexuális életben is csupán néhány nap szünet szükséges.

Mit tesz értünk a kollagén?

Minden kötőszövetünk rugalmasságát egy rostos fehérje, a kollagén biztosítja. A kollagén egymásba fonódó rostjai mátrixos hálózatot képeznek testünkben − mindent mindennel összekötnek –, nem véletlenül hívják őket „a test ragasztójának”. A kollagén biztosítja az izmok rugalmasságát is, így a hüvely izomzatáét és a gátizomét is.
A kismedence és ezen belül a hüvely izomzata nem csupán szexuális életünk zavartalanságáért és örömteliségéért felel, hanem a hasüreg legalsó részében található számos fontos szerv megfelelő alátámasztásáért is. Segítségével marad a helyén a méh, a húgyhólyag, a húgycső és a végbél is.

Miért tegyünk mi a kollagénért?

A kollagén-rostok is öregszenek, töredezetté válnak, veszítenek rugalmasságukból idővel. A fiatal szervezet képes pótolni és regenerálni, de testünk kollagén-újratermelése már a 25. életév után csökkenni kezd, ezek által kötőszöveteink is egyre kevésbé lesznek rugalmasak.

Ennek tüneteit először a bőrünkön észleljük ráncok formájában, de az intim tájékon is hamar megmutakozhat a változás. Ha a kötőszövetek, a hüvely- és gátizomzat veszítenek rugalmasságukból, az nem csak az ágyban lehet számunkra kellemetlen. A nem a helyükön tartott szervek elvándorolhatnak, nyomhatják egymást, funkcióik gyengülhetnek. Ez okozhat olyan nemkívánatos zavarokat, tüneteket, mint a vizeletcsepegés, hüvelyszárazság, vagy kórképeket, mint a hüvelygyulladás, később pedig méhsüllyedés, hólyag- és végbélsérv.

A kollagén állománya kíméletesen megfiatalítható, természetes újratermelése serkenthető a legmodernebb intim lézer techológiákkal. Hüvelykondícionáló kezelésekkel érdemes fenntartani az intim terület kötőszöveteinek fiatalságát.

Hogyan kondícionálnak és fiatalítanak az intim lézer kezelések?

Fotona®

Az intim lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona® cég fejlesztett ki.

Fotona® SP Dynamis

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona® lézerrel végezzük.

A Fotona®, amely több mint negyven éve élen jár az orvosi lézertechnikában, forradalmian új technológiákat fejlesztett ki számos kórkép és tünet kezelésére. Jó néhány, eddig csak műtéttel vagy egyáltalán nem gyógyítható kórkép területén hozott áttörést az a klinikailag gondosan tesztelt, szabadalommal védett eljárása is, amit az intim lézer kezelések során alkalmazunk.

A technológia neve Smooth®, azaz sima, finom, hiszen olyan eljárásról van szó, ami minden eddiginél kevesebb kellemetlenséggel jár:

  • fájdalommentes,
  • vérzésmentes,
  • hormonmentes,
  • nem igényel altatást,
  • ambulánsan igénybe veheti,
  • sem antibiotikumos, sem más utókezelés nem szükséges,
  • és nincs felépülés idő.

A kezelés során a leheletfinoman adagolt, mikron-pontossággal célzott lézersugár óvatosan felmelegíti a kötőszövetekben lévő kollagénrostokat, amelyeket így összehúzódásra késztet. A kezelésnek a gyors kötőszövet-feszesítésen kívül hosszútávú, a kollagén-termelődést serkentő hatása is van. Az eredmény: a hüvely izmai feszesebbé válnak, a hüvelyfal megvastagszik, megelőzve a kellemetlen tünetek kialakulását. Másodlagos hatásként a hüvelyflóra újra egészséges lesz, mivel megszűnik vagy csökken a hüvely esetleges szárazsága és ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben.

A kezelést évente-kétévente megismételve évtizedekkel kitolhatjuk intim részeink öregedését!

Jó tudni

A kezelés időtartama:
3 x 45-60 perc.

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges, a szexuális élet 48 óra eltelte után folytatható.

Egyszerűen, gyorsan, fájdalommentesen

Mint már hangsúlyoztuk, a kezelés rendkívül kíméletes, de megnyugtatására az alábbiakban részletsen leírjuk Önnek, mire számíthat a kezelés során.

A kezelést megelőzően konzultációt tartunk és szakorvosi vizsgálatot végzünk.

A kezelés első lépése a hüvely megtisztítása és fertőtlenítése. Ezt követően a nőgyógyász egy ún. hüvelyapplikátort juttat a hüvelybe, ami megakadályozza, hogy a lézeres kezelőfej közvetlenül a hüvely belső falához érjen. Ezután a kezelőfejet az applikátorba helyezi, majd belülről kifele haladva a hüvelyi nyálkahártyába juttatja a lézerfényt. A készüléken mindig az Ön esetének megfelelő, személyre szabott beállításokat alkalmazunk.

A kezelés időtartama mindennel együtt általában 45−60 perc. A megfelelő hüvelykondíció fenntartásához évente–kétévente fenntartó kezelést javaslunk. A kezelés után két napig nem javasolt uszodába menni vagy ülőfürdőt venni, a szexuális élet pedig a kezelést követő néhány nap elteltével folytatható.

A klinikai tapasztaltok szerint a kezelések során a páciensek 80%-a nem érez semmit, a maradék 20% minimális hőérzetről számol be.

Intim lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön pana­szait és igén­yeit, majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő szer­veit. Ha Ön nem hozott egy éven belüli, negatív cytológiai leletet, mintavételre és cytológiai vizsgálatra is sor kerül. Ezek alap­ján a nőgyógyász felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lések idő­pont­ját kell egyez­tetnie. A keze­lé­sekre így tel­jes nyu­ga­lom­mal jöhet majd, tudni fogja, hogy nincs miért aggódnia.

Árak

Intim lézer árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon az előnyökért!

Regisztráció esetén...

  • Ajándék G-pont dúsítást és kisajak fiatalítást is elvégzünk!
  • Ön nem köteleződik el semmire.
  • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását.
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.