Szeméremajkak lézeres kezelése

Kis- és nagyajkak kezelései lézerrel

A nőiség titkos, ám olykor látható szimbólumain, a szeméremajkakon is nyomot hagy a múló idő. Fokozatosan elvesztik rugalmasságukat, felületük sötétebbé, barnássá válik. Az ellazult, petyhüdt kisajkak védtelenül hagyhatják a hüvelyrést – további gondokat okozva az ágyban.
Ma már nem elérhetetlen vágy a megfiatalodás ezeken a testtájakon sem, hogy kisajkai újra selymesek és rózsaszínűek, a nagyajkakkal együtt rugalmasak legyenek.

A G1 Lézer Centrum kíméletes, gyors, hatásos megoldásai révén szeméremajkai újra kívánatosak, egészségesebbek lehetnek.

Fogadjunk, hogy az életkor előrehaladtával járó problémák közt van olyan, ami nagyon is fontos Önnek, mégsem mer beszélni róla – talán még a legjobb barátnőjével sem! Foglalkoztatja kis- és nagyajkai öregedése? Ne gondolja, hogy Ön ettől hiú, vagy az „érdeklődése” indokolatlan! Hiszen nőisége forog kockán, sőt meglévő vagy alakuló párkapcsolatát is befolyásolhatják az emiatt kialakuló komplexusok. Ön is, kapcsolata is elfásulhat, elveszhet a szenvedély és a spontaneitás.

A szeméremajkak változásai

Az ok többnyire egyszerűen az évek múlása: az életkor előrehaladtával egyrészt csökken a női hormonok szintje, másrészt a szövetek rugalmasságáért felelős rostos fehérje a kollagén töredezetté válik, újratermelődése is lanyhul. A következmény: a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, elszíneződések jelennek meg rajta. A hámréteg megvastagodása és a legfelső szint elhalása miatt pedig bekövetkezik a kiábrándító barnulás. Mindez többnyire a nagyajkakra is igaz. Ráadásul, az ellazult, petyhüdt kisajkak által védtelenül hagyott hüvelyrés fokozottan ki van téve a kidörzsölődésnek és egyéb irritációknak, aminek csípő-viszkető érzés vagy fájdalom lehet a következménye – az ágyban is.

Szerencsére van kíméletes és hatásos megoldás!

Fotona®

Az intim lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

A kis- és nagyajak fiatalítása lézerrel, fájdalommentesen

A megoldás kulcsa egy újgenerációs készülék, amelyet a világ egyik legjelentősebb, orvosi lézerkészülékeket fejlesztő és gyártó, nagymúltú vállalata, a számos szabadalommal rendelkező Fotona készít. Ezt a lézerkészüléket és a vele végezhető kezeléseket többezer klinikán alkalmazzák sikerrel, a világ szinte minden pontján.

Az eljárás során az ún. Smooth© technológiát alkalmazzuk. A lézer egyrészt finoman lehámlasztja az elszíneződött és megvastagodott hámsejteket, másrészt a leheletfinoman adagolt, mikron-pontossággal célzott lézersugár óvatosan felmelegíti a kisajkak kötőszöveteiben lévő kollagénrostokat, amelyeket így összehúzódásra késztet. (Ne ijedjen meg a melegítés szótól: mindebből Ön a kisajak-fiatalítás során csak enyhe kellemetlenségeket fog érezni.) A kezelésnek a gyors kötőszövet-feszesítésen kívül hosszútávú, a kollagén-termelődést serkentő hatása is van. Az eredmény: a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig újra rózsaszínes árnyalatú és bársonyos felületű lesz!

Még csak szenvedni sem kell érte.

Nem győzzük hangsúlyozni: a kis- és nagyajak-fiatalítás non-ablatív, azaz sérülést nem okozó kezelés, tehát vágás- vérzés- és fájdalommentes. A kezelés után Ön azonnal felkelhet és hazamehet, és a szexuális élettől sem kell hosszasan tartózkodnia.

Szeméremajak fiatalítás

A kezelés időtartama:
45-60 perc.

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges, a szexuális élet 48 óra eltelte után folytatható.

 

Nagyajak fiatalítás

Az „alap” kezelés, amit kisajak-fiatalításnak nevezünk, a kisajkak felületére terjed ki.
Azonban, ha Ön az intim területének tágabb környezetével is elégedetlen, akkor a kezelést kiterjeszthetjük a csiklótól egészen a perianális területig (a végbél környékéig), amely a nagyajkakat is magába foglalja. Ezzel a kezelés természetesen némileg tovább tart.

Kisajak-kisebbítés

A kisajkak zavaróan nagy méretének, asszimetriájának többnyire alkati, genetikai okai vannak, nem az életkorral változnak. A nagyajkak mögül kilógó kisajkak sportoláskor, szeretkezéskor vagy egyéb helyzetekben becsípődhetnek, fájdalmat és kínos helyzeteket okozhatnak. A kisajkak kisebbítésének célja esztétikai és kényelmi is.

Kisajak-kisebbítés lézerrel, minimális fájdalommal és vérzéssel

A kisajak-kisebbítés során nem alkalmazunk sem ollót, sem szikét, kizárólag a lézerrel vágunk, ami sokkal kíméletesebb minden hagyományos sebészeti módszernél. A nagy pontossággal irányított lézerfény lényegesen fókuszáltabb, így megkíméli a metszeni kívánt rész környezetét, így gyorsabb a sebgyógyulás. A lézer nemcsak vág, hanem a kisebb átmérőjű ereket el is égeti – azaz elzárja –, így a műtét szinte vértelenül végezhető, és varrásra sincs szükség. A műtéti sebbel csak a lézerfény érintkezik, így a műtét alatti fertőzés veszélye elhanyagolhatóan minimális.
A kisajak-kisebbítést természetesen helyi érzéstelenítéssel végezzük.

Kisajak-kisebbítés

A beavatkozás időtartama
45-60 perc.

Elviselhetőség
A kezelés a lézernek köszönhetően:

  • varrásmentes, gyors sebgyógyulással jár,
  • csaknem fájdalommentes, helyi érzéstelenítéssel,
  • szinte vértelen, a kezelés környezetét is kímélő,
  • fertőződés-veszélye elhanyagolható.

Akár a teljesen vágás- és fájdalommentes (non-ablatív) kisajak-fiatalításra, illetve kis- és nagyajak fiatalításra, akár a minimálisan ablatív kisajak-kisebbítésre van szüksége, jelentkezzen bátran az alábbi űrlapon, és kollégánk részletesen és személyre szabottan tájékoztatja!

Intim lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön pana­szait és igén­yeit, majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő szer­veit. Ha Ön nem hozott egy éven belüli, negatív cytológiai leletet, mintavételre és cytológiai vizsgálatra is sor kerül. Ezek alap­ján a nőgyógyász felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lések idő­pont­ját kell egyez­tetnie. A keze­lé­sekre így tel­jes nyu­ga­lom­mal jöhet majd, tudni fogja, hogy nincs miért aggódnia.

Árak

Intim lézer árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon, visszahívjuk!

Regisztráció esetén...

  • Ön nem köteleződik el semmire.
  • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását.
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.