Dr. Fülöp Angéla

Dr. Fülöp Angéla

klinikai immunológus

Rendelés:
hétfő 15–19 óráig
Bemutatás:
dr. Fülöp Angéla

dr. Fülöp Angéla

Kedves Érdeklődő Páciensünk!

Dr. Fülöp Angéla általános orvosi diplomáját a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte. A tudományos élet aktív résztvevője volt már hallgatóként is. Munkáit az egyetem Mikrobiológiai és Parazitológiai Tanszékén végezte, eredményeit TDK első díjjal jutalmazták. Az egyetem elvégeztével a Szövettan Tanszéken maradt. Az itt töltött években az oktatás iránti érdeklődése vezette.

Az immunológia iránti affinitása a budapesti Semmelweis Egyetem Reumatológiai és Klinikai Immunológiai Tanszékére vonzotta, amiben itt szakmai gyakorlatot is szerzett. Jelenleg is itt dolgozik, klinikai immunológusként, reumatológusként. A fekvő- és járóbeteg ellátásban egyaránt részt vesz, a Fertilitási Immunológiai Szakambulancián is tevékenykedik.

Mind munkái, mind az aktív oktatás megkövetelik, egyben biztosítják is a gyakorlatot és a folyamatos továbbképzést, a legújabb szakmai irányelvek ismeretét.

Fő szakmai területéről így vall:
„A gyermekáldás csodájának átéléséhez én az immunológia szakterületén igyekszem hozzásegíteni a hozzám fordulókat. Pácienseim részemről maximális empátiára, emberi hozzáállásra, frissen tartott szaktudásra számíthatnak. Fontosnak tartom a bizalmi kapcsolat kialakítását is.”

Dr. Fülöp Angéla kedves, mégis határozott személyisége nagyban segíti e bizalom megteremtését. Tudása, gyakorlata sokaknak segíthet legyőzni a termékenységi problémákat.

 
Tisztelettel:
 
Dr. Szőnyi György
G1 Intézet orvos-igazgató

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.