Intim lézer kezelések

Titkaira lehet újra büszke!

A külső és belső női nemi szervek épsége, szépsége, egészsége ma már javítható, sokkal tovább megőrizhető. Az évek múlása, a gyermekszülés vagy hormonális változások nem maradnak nyom nélkül ezeken az érzékeny területeken sem. A tágult vagy száraz hüvely, az előreesett hüvelyfal (méhsüllyedés), az inkontinencia a korral, a szüléssel jártak. Műtétek, hormonális kezelések voltak az orvosok eszközei ezek megszűntetésére, többnyire csak a súlyosabb esetekre.

Eddig. A modern orvosi lézertechnika hatékony, kíméletes, fájdalommentes eljárásaival legtöbbször megszűntethetőek a kellemetlenségek anélkül, hogy fájdalmas műtéteknek vetné alá magát.

A G1 Lézer Központ non-invazív intim lézer kezelései

  • fájdalommentesek: legfeljebb enyhe hőérzettel járnak,
  • kímélőek: nincs vágás, egy csepp vér sem folyik,
  • rövidek: nem igényelnek altatást, szabadságot, betegállományt,
  • gyorsak:
  • biztonságosak: klinikai tesztek és elégedett páciensek sokasága bizonyítja hatásosságukat,
  • egyszerűek: idegen anyagok felhasználása nélkül hatnak,
  • természetesek: a szervezet önfiatalító mechanizmusait serkentve érik el a célt,
  • torzulásmentes eredmény hoznak.

Megszűnhetnek kellemetlen tünetei, sőt az orgazmusra való készsége is ismét a régi lehet! Visszanyerheti – vagy ha még fiatal, megőrizheti – női büszkeségét és méltóságát, magabiztosságát.

Lézer kezelés: kíméletes fiatalítás

A G1 Lézer Központ orvosi lézer berendezése egyszerre kétféle lézersugárral képes dolgozni. Ezáltal új, forradalmian hatékony lézerkezelést tesz lehetővé Önnek, amely tökéletesen fájdalom- és hegmentesen teszi újra rugalmassá kötőszöveteit. A készülékkel végezhető kezelések több területen is alkalmazhatók az Ön megfiatalítása érdekében. Az intim testrészek gyógyíthatók, feljavíthatók, szépíthetők általa, bőr-esztétikai kezelésekre és még több orvosi területen alkalmazható kiváló eredményekkel.
Látványos hatásait mindenhol ugyanúgy fejtik ki. Célpontja a kollagén.

g1intezet.hu © 2017 G1 Intézet. Minden jog fenntartva.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.